اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

با سلام و عرض ادب خدمت همه دانشجویان عزیز ضمن پیام تبریک قبول شدگان کارشناسی ارشد ، آرزومند پیشرفت و ترقی روزانه شما در زندگی و تحصیلات هستیم .

جهت ثبت نام دانشجویان عزیز در مقطع کارشناسی ارشد اطلاعات زیر را مطالعه فرمایند .

تاریخ ثبت نام  :

دوشنبه و سه شنبه و چهارشنبه

۱۳ – ۱۴ – ۱۵ شهریور

روزهای برگزاری کلاسها  ” پنجشنبه و جمعه ” هر هفته می باشد

مدارک مورد نیاز :

۱ اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۲ – شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

۳ – مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال ۱۳۹۶مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).

۴ – اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) ,مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!